Ne podržavam NASILJE, nikad se nisam time SLUŽIO! OGLASIO SE TOŠIĆ NAKON ŠTO GA JE KARLEUŠA PRIJAVILA

Fudbalski menadžer Duško Tošić, oglasio se nakon što se saznalo da ga je supruga Jelena Karleuša prijavila policiji za nasilje u porodici, piše Kurir.

Poštovani, pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – započeo je Tošić i nastavio:

Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe.

Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! (Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je). Budimo uz njega! E, srećna Nova godina i Božicni praznici. Svima želim sve najbolje! – zaključio je Tošić.

UDARNAVEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare