Vulin: Završen slučaj prisluškivanja predsednika, predati dokazi tužilaštvu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je slučaj prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića završen i da je policija predala dokaze tužilaštvu koje će delo kvalifikovati.

„Vučić nije bio u kontaktu ni sa jednim narko-dilerom niti sa nekim licem koje je posle bilo bilo pravosudno obradjeno“, rekao je Vulin obraćajući se danas odbornicima Skupštine Beograda u Centru „Sava“.

Kako je rekao, uz navodjenje da bira reči, mere koje su uvedene da bi se prisluškivala neka lica bila su u najmanju ruku pogrešna.

On je istakao da nije neosnovano misliti da su ljudi prisluškivani samo zato što se znalo da će oni biti u kontaktu sa Vučićem, tako da bi predsednik Srbije bio prisluškivan.

„Bar sa dva narko-dilera su (predsednik i potpredsednica Stranke slobode i pravde) Dragan Djilas i Marinika Tepić bili u neposrednom kontaktu“, rekao je Vulin.

Komentarišuću izjave Djilasa, Vulin je istakao da je predsednik SSP rekao da nema račune u inostranstvu. ;“Ja to ne znam, ali znam da Aleksandar Vučić govori ono u šta je siguran“, rekao je Vulin.

On je poručio opoziciji, koja se uoči sednice obratila javno ispred Centra „Sava“ gde se ona održava, da je sednica mesto gde treba da se razgovara.

Vulin je rekao da opozicija tim svojim činom bojkotovala gradjane.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare