Vlasnik menjačnice u Leskovcu na čiju je kuću bačena bomba stalno na meti: 10 PUTA SU NAS PLJAČKALI, VADILI PIŠTOLJE, ODNELI SEF

Porodica na čiju je kuću u Leskovcu noćas bačena bomba, uznemirena je najnovijim atakom na njihove živote i imovinu.

Sveta M., čiji sin i bratanac žive u kući na koju je bačena bomba, kaže da su neprestano izloženi napadima.

– Deset puta nas pljačkaju, radnje, kuće, meni su sef odneli sa 100.000 evra. Pre tri, četiri godine su mi upali u kuću, odneli sef za novcem i zlatom i pobegli mojim kolima koja su posle zapalili. Uhapšeni su, otišli su u zatvor ali ni novac ni zlato nisu nađeni. Sa pištoljima su nas pljačkali i moju ženu i ćerku… Sinu su jednom nagurali pištolj na leđa na ulici i oteli mu torbicu sa novcem. Bio je priseban pa je dozivao upomoć, pa su te lopove uhvatili. Radnje nam pljačkaju neprestano, imao sam pet, baš iz tog razloga sam zatvorio dve, dođe mi sve da zatvorim, da otpustim ljude, šta da radim. Sumnjam da iza ovog stoji naša konkurencija. I šta ja time dobijam što se mučim i radim časno i pošteno, plaćam državi sve što treba a nemam mira nikada. Mnogi su mi uzeli pare na zajam pa me prevarili, ogromne cifre, nikad mi to nisu vratili – vajka se Sveta, prenosi Kurir.

Kaže da je srećan što niko nije stradao.

– Bratanac je spavao u sobi iznad mesta gde je bačena bomba. Mogli su geleri da ga pogode da pogine… Pre nekoliko godina u ulici iznad je takođe bačena bomba, tada je čovek poginuo – kazao je Sveta za Telegraf.

Miloš M., njegov bratanac objašnjava da je čuo jaku eksploziju.

– Oko 3.10 čuo se jak tresak, eksplozija, ja sam pomislio da je eksplodirao kotao, istrčao sam, osetio sam dim, mirisalo je na barut. Pozvao sam policiju i to je to. Oštećena su dva vozila, „BMW“ i „passat“, i prozor na kući, srećom niko nije povređen.

Policija je obavila uviđaj, za sada nema informacija o počiniocima niti o vrsti eksplozivne naprave koja je bačena na kuću. Da je u pitanju sredstvo jake razorne moći vidi se po brojnim rupama na vozilima nastalim od gelera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare