ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRESEKLA! Hitno donela ODLUKU zbog ćerke, Filip Car se NE PITA NIŠTA?! Otkriveni detalji (FOTO)

Odlučeno da li će mala Leona da bude pravoslavka ili katolikinja!

Aleksandra Nikolić, poznata kao pobednica „Zadruge 6“, nedavno je postala majka devojčice Leone sa svojim partnerom Filipom Carem. Oboje su istakli da se osećaju potpuno promenjeno otkako su postali roditelji, te da je njihova vera igrala ključnu ulogu u ovom životnom preokretu.

Iako se spekulisalo o njihovim odnosima, par je jasno istakao svoju posvećenost ćerki i planovima za budućnost. Pored toga, Aleks i Car su poznati kao vernici koji redovno dele religiozni sadržaj na društvenim mrežama, ističući da im je vera pomogla da prebrode najteže trenutke i da im pruža snagu za promene radi ćerke Leone.

Jedno od pitanja koje se postavljalo jeste u kojoj crkvi će biti krštena mala Leona, s obzirom na to da Aleks pripada pravoslavnoj, a Car rimokatoličkoj crkvi. Ove denominacije su razdvojene skoro 1000 godina, ali se obred krštenja u obe crkve smatra punovažnim. Ipak, Aleksandra je jasno poručila da će vaspitavati dete u duhu srpske pravoslavne tradicije, te je time nagovestila da će Leona biti krštena u pravoslavnoj crkvi.

Republika
Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram

 – Naučite decu da je Vidovdan isto što i krsna slava , da su Savindan i Vidovdan dva najveća srpska praznika. Prvi nas uči kako se za veru živi, a drugi kako se za veru umire – objavila je Aleks Nikolić i na ovaj način jasno poručila da će Leona da se vaspitava u duhu srpske pravoslavne tradicije, jer rimokatolička tradicija ne poznaje ni Savindan, a ni Vidovdan.

Inače, tokom trudnoće, Aleksandra je posebnu pažnju posvećivala duhovnom putovanju, posećujući pravoslavne svetinje i manastire po Balkanu. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare