NAPADAČI S FANTOMKAMA POKUŠALI DA OPLJAČKAJU VRANJANCA: Prskali mu sprej u oči pa pokušali da otmu 3.000 evra

Vranjancu S. I. (57) koji je napadnut u noći između nedelje i ponedeljka najpre je prišlo jedno lice sa crnom fantomkom na glavi, isprskalo ga sprejem u oči, nakon čega su prišla još dva lica sa fantomkama na glavi, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Prema navodima tužilaštva sva trojica fizički su napala S.I. koji se kretao ka svom stanu, udarajući ga po telu, a potom su počeli da ga vuku za džepove, pokušavajući da mu izvuku novac koji je imao kod sebe u iznosu od oko 3.000 evra, potvrđeno je Kuriru u OJT.

Napad se dogodio u ulici Oca Justina Popovića, a S.I je uspeo da ustane, nakon čega je počeo da doziva pomoć, a napadači su pobegli.

Prolaznik je prijavio policiji da je čuo da neko doziva pomoć, te je utvrđeno da se radi o S. I. koji je prevezen vozilom Hitne pomoći, ukazana mu je pomoć u ZC Vranje i konstatovane povrede u vidu ogrebotina i crvenila u predelu očiju.

Naloženo je da se obavi uviđaj, da se izuzme video zapis sa okolnih objekata, da se prikupe potrebna obaveštenja, i preduzimaju se operativne radnje na otkrivanju NN izvršioca krivičnog.dela razbojništvo, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare