VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Zbog koncerta grupe „Ramštajn“ menjaju se trase prevoza, zatvaraju ulice!

Sekretarijat za javni prevoz je izdao saopštenje o promenama u radu linija javnog prevoza tokom održavanja koncerta grupe „Rammstein“ na Ušću. Promene će biti primenjene u petak i subotu, 24. i 25. maja, kao i u nedelju, 26. maja.

Promene u Saobraćaju Tokom Koncerta – Petak i Subota

U petak i subotu, od 6 do 24 časa, saobraćaj će biti obustavljen u određenim delovima grada. Bulevar Nikole Tesle će biti zatvoren odBulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta u oba smera. Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici ušće, na delu od Bulevara Nikole Tesle do splava „Asteriks”. Vozila na određenim linijama će morati da koriste alternativne rute, kao što je slučaj sa linijama 15, 84, 704, 706 i 707.

Promene u Saobraćaju Tokom Koncerta – Nedelja

U nedelju, od ponoći do 12 časova, takođe će biti obustavljen saobraćaj u istim delovima grada kao i prethodnih dana. Vozila javnog prevoza će koristiti iste trase kao i prethodnih dana, a vozači na liniji 60L će morati da prilagode svoje rute u skladu sa obustavama.

Ove promene su neophodne kako bi se omogućio nesmetan protok posetilaca ka i sa koncerta grupe „Rammstein“ na Ušću. Građani i posetioci se mole da uzmu u obzir ove promene prilikom planiranja putovanja tokom ovih dana.

Sve dodatne informacije u vezi sa promenama u saobraćaju mogu se pronaći na zvaničnoj internet stranici Sekretarijata za javni prevoz.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare