ISTORIJSKA NEPRAVDA, KO JE ZA SLOBODU DAO VIŠE ŽIVOTA OD NAS? Veljko Ražnatović duboko razočaran zbog rezolucije o Srebrenici!

Mladi Ražnatović se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon glasanja u UN!

Juče je u UN izglasana rezolucija o Srebrenici, koja je razočarala gotovo sve Srbe, a mnoge javne ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama kako bi izrazile nezadovoljstvo. Među njima se našao i mladi bokser Veljko Ražnatović, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama. 

Veljko je podelio nekoliko fotografija najvećih stradanja srpskog naroda, pa se zapitao:

– Kakva kolosalna, istorijska nepravda. Ko je za slobodu više života dao od nas? – poručio je Ražnatović u okviru naslova objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, juče, 23. maja, Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je sramnu rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova. Protiv ove rezolucije glasale su Rusija, Mađarska, Belorusija, Kina, Komori, Antigva, Sirija, Kuba, Kongo, Severna Koreja, Dominika, Eritreja, Esvatini, Grenada, Mali, Nauru, Nikaragva, Sao Tome i Principe i Srbija.

Podsetimo, sinoć se oglasio i Veljkov prijatelj, pevač Sloba Radanović.

– Mi, Srbi, nismo genocidni. Ponosan što sam Srbin – naveo je pevač, a zatim se uz zastavu Srbije, nadovezao i istakao svoj stav o srpskom narodu, naglašavajući:

– Srbi nisu genocidan narod i takva tvrdnja je sramna! Mi smo herojski narod koji je samo u Prvom svetskom ratu izgubio 28% populacije za slobodu upravo onih koji će glasati danas za rezoluciju o Srebrenici.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare