IZMASAKRIRAO ŽENU SEKIROM, PA SE OBESIO! Novi detalji zločina u Gradačcu – danas obdukcija oba tela!

Manje od godinu dana nakon štrašne tragedije, Gradačac je opet zavijen u crno!

Iz Tužilaštva TK objavili su priču o stravičnom slučaju u kojem je Refik Mujedinović u Gradačcu sekirom ubio suprugu Halidu Mujedinović, a potom izvršio samoubistvo u Srebreniku.

– Beživotno telo Halide Mujedinović (63) pronađeno je sa povredama u predelu glave sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u naselju Vida 2 u Gradačcu. U prostoriji u kojoj je ubijena žena pronađena je sekira. Telo je pronašla njena ćerka iz prvog braka. U kući nije bilo tragova preturanja.

Juče ujutro u blizini kuće njegovog sina u Srebreniku pronađeno je i beživotno telo njenog supruga Refika Mujedinovića (69). Izvršio je samoubistvo vešanjem. Uviđaj u kući u Gradačcu sinoć je izvršio dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK, tokom kojeg su prikupljeni svi relevantni tragovi u vezi sa ubistvom.

Danas će biti obavljene obdukcije oba tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Dežurni tužilac danas će izdati naredbe za sva neophodna veeštačenja, uključujući i DNK analizu. Sprovode se brojne istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ubistvom.

Do okončanja potrebnih veštačenja i istražnih radnji nismo u mogućnosti da damo više informacija o ovim događajima – saopšteno je iz Tužilaštva TK, prenosi Avaz.

Podsećamo, pre nepunih godinu dana, tačnije 11. avgusta prošle godine u Gradačcu se dogodio užasan zločin. Tog kobnog dana, monstrum Nermin Sulejmanović uključio je uživo program na Instagramu i snimao ubistvo svoje supruge, odnosno kako joj puca u glavu iz vatrenog oružja. Njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, koju je pre toga zverski pretukao, plakala je, međutim, on joj je ipak monstruozno presudio.

UDARNA VEST.rs(republika

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare