„SREĆNA SAM ŠTO MI DECA RAZMIŠLJAJU ISPRAVNO“ Dragana Mirković o ćerki i sinu koji su OSTALI UZ NJU TOKOM RAZVODA: „Oni su vezani prvenstveno za mene“

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka, o čemu bruji ceo region.

Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža naširoko komentariše.

Dragana Mirković je ponosna na činjenicu da su njihovi naslednici toliko vezani za nju.

– Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh – kazala je pevačica o naslednicima.

– Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima– rekla je Dragana za hrvatskih „24sata“.

Dragana je prošle nedelje priznala da su se rastali još pre tri godine, te da sve vreme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

Toni je započeo novi život, te se uveliko piše da sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

Toni pokušavao da vrati Draganu

Iako je do pucanja njihovog odnosa došlo tokom 2021. godine, Toni je, kako se naširoko pisalo, Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cveća sa specijalnom porukom.

– Volim te kao prvog dana – pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

– Jao, od Tonija! A od koga bi drugog… Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže… Dobro… On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare