STRAŠNO, ANELI MU NE TREBA: Mensur ocrnio odnos svog prijatelja, za razliku od Janjuša on OVAKO uživa u ljubavi!

Bivši učesnik Elite Mensur Ajdarpašić, poznat kao učesnik koji nema dlake na jeziku, prokomentarisao je nekoliko aktuelnih odnosa u rijalitiju, koji je nedavno napustio. Između ostalog, Mensur se osvrnuo na situaciju između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji mu je bliski prijatelj.

– Takođe strašno, odnos pun skandala i uvreda, rekao sam mu da mu to ne treba, neke stvari je sebi dozvolio kao muškarac i ona sebi kao žena, nema tu neke prevelike ljubavi, ima tu neke emocije i dopadljivosti, ali nije toliko jako. Vezali su se, kada izađu, biće: „kud koji mili moj“. Njihove životne okolnosti će njih da razdvoje. Oni nisu svoje privatne statuse rešili u privatnom životu, pa ne mogu da se fokusiraju na budućnost. Pritisak javnosti može da napravi problem. Verujem da nezadovoljstvo dovodi do tih svađa – rekao je bivši učesnik „Elite“ za „Pink.rs“.

Aneli i Janjuš ne prestaju da šokiraju Janjuš

Mensur je priznao i da je u njegovom ljubavnom odnosu sve u redu i da uživa sa svojom devojkom.

– Sve je u najboljem redu, najsrećniji smo, predobro nam je i uživamo – istakao je on.

Pre svega ovoga, analizirao je odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

– Veoma skandalozna veza i skandalozan odnos, jako toksičan, štetan, u potpunom su haosu. Ne znaju gde biju, dosta ih je poremetio Stanislavov ulazak, meni se čini, sve navodi na stranu da je pametnije bilo da je ostala sa Stanislavom. Mislim da se kaje, tako deluje iz njenih izlaganja. Ukoliko bi Stanislav dozvolio, došlo bi do pomirenja, nažalost. U jednom trenutku će sigurno doći do razgovora, namestiće se situacija, da li bi trebalo ili ne, nije na meni, ali verujem da će morati. Ne sumnjam da će organizovati da obave razgovor, jer sigurno ima nešto na duši što bi rekli jedno drugome.


Mensur je istakao da je zadovoljan u svom ljubavnom odnosu

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare