CAR OBJAVIO SNIMAK SA ALEKSANDROM: Otkrio šta se desilo na PREGLEDU kod GINEKOLOGA! 

Filip Car nije mogao da prećuti!

Nakon turbulentnog perioda u njihovom odnosu, izgleda da su se pobednica „Zadruge“ Aleksandra Nikolić i Filip Car konačno pomirili. Ovaj par je više puta prolazio kroz faze raskida i pomirenja, a poslednji raskid je bio okarakterisan kao definitivan, iako je Aleksandra bila pred porođajem.

Međutim, najnovija objava na Aleksandrinoj Instagram priči ukazuje na to da je došlo do novog pomirenja. Na fotografiji koju je podelila, Aleksandra se ljubi sa Filipom, što jasno pokazuje da su njihovi problemi rešeni.

Republika
Foto: Instagram.com Aleksandra Nikolić i Filip Car

Aleksandra i Filip su svojom vezom privlačili pažnju javnosti od samog početka. Njihova veza je bila puna uspona i padova, a njihovi raskidi su bili medijski ispraćeni događaji. Ipak, njihova ljubav je izgleda uspela da prevaziđe sve prepreke i ponovo su zajedno.

Tokom svih ovih izazova, Aleksandra i Filip su imali podršku svojih fanova, koji su pažljivo pratili svaki korak ovog para. Njihova veza je izazvala mnoge emocije među fanovima, koji su se radovali njihovim pomirenjima i tugovali zbog raskida.

Nakon pobede u rijalitiju „Zadruga“, Aleksandra i Filip su nastavili da intrigiraju javnost svojim ljubavnim životom. Njih dvoje su bili predmet brojnih medijskih spekulacija, ali su ipak uspeli da ostanu zajedno uprkos svim izazovima.

Sada kada su ponovo zajedno, Aleksandra i Filip mogu da se posvete svojoj budućnosti i porodici koju su osnovali. Njihov odnos je prošao kroz mnoge teškoće, ali izgleda da su odlučni da zajedno koračaju u budućnost. Ostaje da vidimo kako će se njihova ljubavna priča dalje razvijati.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare