U ELITU STIŽE ŠOK PAKET: Maja Marinković ni ne sluti šta joj se sprema! (FOTO) 

Otac popularne rijaliti učesnice Maje MarinkovićTaki Marinković, oglasio se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. On je podelio iznenađenje koji su fanovi njegove mezimice priredili i koji će biti isporučeni na adresu u Šimanovcima, kako bi ih ona dobila. 

Taki je usnimio kutiju punu slatkiša, tortu, specijalne čokoladice, kao i Majine fotografije. Očigledno je koliko se njena podrška potrudila da je usreći i ulepša boravak u „Eliti„. Još uvek nije poznato povodom čega su joj poslali poklone i kad će joj biti ubačeni u Belu kuću, ali je sigurno da će ostati bez teksta kad to bude videla. 

Taki Marinković usnimio poklone za Maju Marinković
Taki Marinković Instagram
Maja Marinković pokloni

Inače, Taki je nedavno u jednoj emisiji imao emotivno priznanje o svojoj ćerki, tokom kog je završio u suzama. On je otkrio da je Maja jako propatila zbog gubitka bake, a i da je često posećivala njeno grobno mesto, kako bi „razgovarala“ sa njom. 

–  Jednom mi komšija kaže, Taki, Taki dođi, kaže, evo sad sam ti sreo Maju ode, otišla je kaže na groblje kod bake, ja otrčim to je 200 metara od kuće, kaže ona ja imam tajne sa bakom – kroz suze govorio je Taki pa nastavio:

– Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam na tu temu, nisam, ne volim patetikom da se bavim ali ovo je istina. Kad ona sedi pored spomenika, pored groba i priča sa bakom – rekao je Taki u jednoj emisiji i otkrio da je Maja redovno išla na groblje i stalno pričala sa bakom.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare