VAŽAN DAN ZA JOVANU JEREMIĆ I DRAGANA: On je ne ispušta iz naručja, ovaj trenutak su morali da zabeleže! (FOTO) 

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, definitivno je jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u Srbiji. Nedavno je otkrila javnosti da uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čije ime je neko vreme krila od medija. Njihova veza je postala predmet interesovanja javnosti, a nedavno su zajedno počeli da se pojavljuju na gradskim događajima. Jovana je nedavno na svom Instagram profilu podelila zajedničku selfi sliku sa svojim partnerom, pokazujući kako provode sunčano nedeljno popodne. Njihov osmeh govori više od reči, otkrivajući da su zaljubljeni do ušiju.

Jovana Jeremić je nedavno najavila da će se povući iz medija tokom februara kako bi se posvetila nekim svojim ličnim projektima. Istakla je da je presrećna u novoj fazi svog života i da planira da napravi pauzu. Takođe je otkrila da se preselila kod svog partnera u Grocku te da je veoma srećna zbog te odluke. „Tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde“, izjavila je Jovana u emisiji „Premijera vikend – specijal“.

Jovana Jeremić je javno istakla da je Dragan njen najveći ljubav i da uživa u svakom trenutku provedenom sa njim. Njihova veza je izazvala brojne komentare i interesovanje javnosti, s obzirom na razliku u godinama, ali su njih dvoje odlučni u nameri da grade svoju sreću zajedno. Jovana je pokazala hrabrost i odlučnost da sledi svoje srce i da živi život onako kako ona to želi, ne obazirući se na tuđa mišljenja.

Jovana Jeremić definitivno ulazi u novu fazu svog života, punu ljubavi, odlučnosti i promena. Javna pažnja je prati u stopu, ali ona hrabro korača ka svojoj sreći i ostvarenju svojih snova.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare