ŠA SHVATIO DA JE „PUKAO“, VRAĆA MIONU BIVŠEM DEČKU: Ukućani zabrinuti za njegovo psihičko stanje, nikad ga nisu videli ovakvog! 

Nenad Aleksić Ša kuka na sav glas zbog ponašanje Mione Jovanović.

Popularni rijaliti učesnik Nenad Aleksić Šadoživeo je pravu dramu, kada je shvatio da Miona Jovanović ipak voli njenog bivšeg dečka.

Kako tvrdi, ona ga neprestano ponižava, te je on na korak do napuštanja rijalitija. Izleteo je besan iz Bele kuća, pa krenuo da urla iz petnih žila, a Anita Stanojlović je pokušavala da ga uteši, ali joj to nije polazilo za rukom.

Miona se nije pojavljivala, pa je njegova drama bivala sve veća, a u jednom momentu je krenuo da plače i zapomaže nad svojom sudbinom, ali i mentalnim stanjem, koje je, kako sam kaže, narušeno upravo zbog Jovanovićeve:

Pogledaj galeriju

– Nju pi*ka boli, je*e joj se za moj mozak. Voli nekog drugog, vidi se, nju boli kur*ina. Pravi me majmunom, šta sam ja ovde rijaliti igra? Dobar sam za rijaliti, pa kad izađe ćao. Svaki dan trideset puta dnevno odje*i od mene skloni se. Kako sam se ja s*ebao, pukao sam – rekao je Ša.

– Nemam snage, jedva sam ovde. Jedva sam ovde, veruj mi, ne mogu da podnesem podj*bavanje, podbadanje, jednostavno ne mogu! Nemam snage za ovo, ne znam kako da objasnim ljudima, samo bih da odem. Ostavi me onda na miru, imaj svoj rijaliti, vrati se kome hoćeš, slušaj sve žive, idi u p*čku materinu više. Ne mogu da izdržim, da se odvojim ovde, ne mogu – pričao je Ša, dok mu je Anita poručila da treba da promeni taktiku.

– Sve dok joj podilaziš, titraš, tako se ponašaš, j*baće te. Uvek je bilo tako, kad nađeš dobrog momka koji radi dobro za tebe… – rekla mu je Anita.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare