SKANDAL! Anita napustila Elitu, pa se suočila sa ISTINOM: Sve vreme joj DOBACIVALI, doživela nervni slom!

Anita Stanojlović se suočila sa istinom!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, bivši učesnici rijalitija „Zadruga“, napustili su „Elitu“ na par sati kako bi gostovali u emisiji „Magazin In“ kod voditeljke Sanje Marinković. Međutim, njihov boravak u emisiji nije prošao bez kontroverzi.

Na samom početku emisije, Sanja Marinković je postavila Aniti pitanje o njenom ljubavnom životu, pitajući je da li joj je veza s Anđelom prva veza s muškarcem. Ovo pitanje je izazvalo komešanje u studiju i dobacivanje, a Anita je odgovorila da ovo nije njena prva veza s muškarcem.

Ipak, cimeri koji su se nalazili u studiju počeli su da se podsmevaju Aniti, implicirajući da nikada pre nije bila u pravoj vezi s muškarcem. U ovom trenutku, Anđelo je stao u njenu odbranu, izražavajući svoju podršku i zaštitnički stav prema Aniti.

Anđelo je reagovao burno na neprijatnu situaciju, uzvikivajući da se pusti Anita i zahtevajući da se postave druga pitanja. Ova scena je jasno pokazala njegovu emotivnu vezanost i zaštitnički odnos prema Aniti.

Ovo javno poniženje Anite Stanojlović u emisiji „Magazin In“ izazvalo je pažnju javnosti i pokrenulo raspravu o odnosima među učesnicima rijalitija.

Nije mi ovo prva veza sa muškarcem – rekla je Anita, a cimeri koji su bili u studiju s njom počeli su da joj se podsmevaju kako nikad ranije nije bila u pravoj vezi s nekim muškarcem, pa se Anđelo umešao i stao u njenu odbranu.

Pustite vi Anitu! Odgovarajte na pitanja! Ne dam ja na nju, ne, ne! – vikao je Anđelo.

Dovoljno. Nisam brojala koliko mi je dana trebalo da je prebolim. Neka bude mesec dana.

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare