Mina Kostić se umalo rasplakala zbog Džeja, pa otkrila zbog čega mrzi najveći hit koji joj je napisala Marina

Na snimak sa pokojnim kolegom reagovala je vrlo emotivno, ali je za spot pesme koja je njen najveći hit, imala šta da kaže, doduše ne lepo

Pevačica Mina Kostić otkrila je da hit pesmu i jedan od najvećih hitova u njenoj karijeri uopšte ne voli, iako zbog publike mora da je pevač čak i po pet puta na nastupu.

Naime, Mini su u emisiji u kojoj je gostovala pustili dva snimka, jedan sa zajedničkog nastupa sa pokojnim Džejem, a drugi iz spota za pesmu „Stariji čovek“.

Ona je za prvi snimak sa Ramadanovskim reagovala vrlo emotivno, dok je za drugu pesmu otkrila nešto šokantno.

– Kada vidim ovo sa Džejem, jako sam tužna. A i tu jako podsećam na svoje dete. Ona baš liči na mene. Sem što je visoka na oca istA je ja. Ako kažu da sam lepa, ona je još lepša. Bavi se manekenstvom, ima14 godina i jako sam ponosna na nju. Jako je dobra. I ovaj snimak me baš asocira na moje dete. O Džaju da ne pričam. Veže me jedna lepa uspomena za njega, tužna, ali Bože moj – rekla je Mina gostujući u emisiji na Kurir TV.

Za pesmu „Stariji si čovek“, koji je možda i najveći hit u njenoj karijeri, kada je reč o solo numerama, nije baš imala reči oduševljenja:

– „Slavija“ je Evergreen, nešto što će ostati antologijski. Stariji čovek isto tako, mada ja tu pesmu više ne volim. Asocira me na neke ružne stvari. Koje su se tada dešavale. Ali dobro, šta je bilo, bilo je. Pevam tu pesmu, naravno, i po pet puta na nastupima.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare