„BIĆE MASAKRIRAN, MAJKA ĆE GA VOZITI U INVALIDSKIM KOLICIMA!“ Miljana Kulić izrekla stravične pretnje Zoli, skovala pakleni plan da mu UNIŠTI ŽIVOT!

Miljana Kulić je javno zapretila Zoli i njegovoj majci, pa zgrozila sve gledaoce.

Tokom sinoćnje emisije „Pitanja gledalaca“, Milan Milošević prozvao je Miljanu Kulić, pa joj preneo pitanje o Lazaru Čoliću Zoli, njihovoj vezi, a u sve je bila uključena i njegova majka, Bosa, koja ne želi ni da čuje za Miljanu, kao ni njihovo dete, s obzirom da je Kulićeva sumnjala da je ostala u drugom stanju.

– Hipotetički, šta bi poručila Zoli, kada bi saznala da se provodi bez tebe, da ne mari ni za to da li si trudna i da je njegova majka zgrožena i na pomisao da ti čekaš njegovo dete? – glasilo je pitanje, koje je pročitao Milan Miljani Kulić.

– Ne odgovaram na hipotetička pitanja – rekla je Miljana, pa dodala:

– Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima – odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Podsetimo, Miljana i Zola su pre nekoliko dana napustili rijaliti, nakon čega se Kulićeva vratila, dok je Zola pokušao da uceni produkciju i iznudi novac, što mu, naravno, nije pošlo za rukom, pa je diskvalifikovan. Odmah je otputovao u Beč, ni ne razmišljajući o vezi sa Miljanom, čime je potvrdio da ga ne interesuje i da je sve bilo zarad njegovog plasmana u rijalitiju, kao i novca.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare