SAZNAJEMO! Ovako je Miljana K. kažnjavala Kostu za lošu ocenu! Dečaka-ubicu držala „pod ključem“, ali joj to nije bilo dovoljno

Miljana K., majka dečaka-ubice Koste K. (14), bila je toliko rigorozna prema njemu da ga je najstrože kažnjavala za svaku lošu ocenu u školi!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, istražitelji koji su radili na ovom slučaju došli su do šokantnog saznanja da je Miljana, čiji je DNK nađen na mecima koje je Kosta kasnije ispalio u OŠ „Vladislav Ribnikar“, na svojevrstan način kažnjavala svog sina čim malo „popusti“ u školi.

Držala ga „pod ključem“ u kupatilu

Tako je jednom prilikom, priča izvor Informera iz istrage, kada je Kosta K. dobio trojku iz jednog predmeta, njegova majka potpuno izgubila razum, nakon čega je sina zaključala u kupatilo, a zatim ugasila svetlo u toj prostoriji.

– Držala ga je satima zaključanog u kupatilu i to u mraku. Tek kad bi ona procenila da je Kosta dovoljno bio kažnjen, otključala bi vrata i pustila ga da izađe iz toaleta – kaže izvor Informera.

Napominje da bi nakon psihičke torture, Miljana satima „držala slovo“ Kosti kako će, ukoliko sledeći put „donese“ lošu ocenu iz škole, još gore biti kažnjen.

Podsetimo dečak-ubica, Kosta K., 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ “Vladislav Ribnikar“ izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. Nakon stravičnog krvavog pira, nezapamćenog zločina, smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Podignute optužnice

Protiv njegovih roditelja, Vladimira K. i Miljane K. u međuvremenu su podignute optužnice.

Vladimir K. se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane K. pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica počinio masovno ubistvo.

Nakon što je protiv Kostine majke podignuta optužnica, određena joj je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare