PORODICA SE ZVANIČNO ODREKLA ANĐELE ŠPARAVALO: Učesnica Elite zbog LEZBO AFERE ostala bez ičega, stigla POTVRDA!

Rijaliti takmičarka Anđela Šparavalo izazvala je dosta pažnje javnosti svojim intimnim odnosom sa cimerkom Bojanom Pavlović pred svim učesnicima „Elite“. Međutim, njena majka Aleksandra ističe da je veoma razočarana ponašanjem svoje ćerke i da se gadi svega što se dešava u rijalitiju pred kamerama, a po svemu sudeći, porodica je sada zvanično odrekla, kao što su nedavno najavili.

Naime, Anđelina majka je izjavila da je veoma teško gledati kako se ona ponaša na imanju u Šimanovcima, posebno zbog činjenice da je njena baka zbog afere sa istopolnom osobom završila u bolnici. Međutim, kako je istakla, Anđela je punoletna i da je sama odabrala svoj put, kojim će nastaviti sama, bez njih.

– Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna – rekla je kratko Aleksandra Šparavalo, prenosi Blic.

Podsećanja radi, porodica učesnice Anđele Šparavalo posetila ju je nedavno za praznike u „Eliti“, te su joj tom prilikom saopštila sve u lice kakva je napolju situacija, te da će je se odreći, ukoliko nastavi odnos sa Bojanom Pavlović.

– Da li se plašiš nečega? O čemu se ovde radi, mami kaži sve? Vidimo sve, da li nas mrziš? Kaži nam, ko ne bi ovako reagovao? Slađo, ja moram da te zagrlim, jer si joj pričala kao majka, ja ti ovo nikada neću zaboraviti. Sve sam slušala, divna si… Ja plačem stalno, skrhana sam! Bojanu ne želim da vidim, molim vas, ne dovodite mi je. Drugari ti se gade, kako ti, Anđela, nije gadno da joj priđeš? Da li znaš da nećeš imati gde da se vratiš? Brat ti ne ide u školu od sramote. Mislili smo da si se vratila u normalnu, ali posle svega, ti opet imaš se*s, deda te gleda, policajac… Baba ti je u bolnici! Došli smo da ti pružimo još jednu šansu. Kada si sa njom, Bojanom, izgledaš kao utvara, ne znam šta ti je. Posle ovoga ideš pravo u policiju, jer si pričala da te je neko tukao, moraćeš izjavu da daš, možda ideš u zatvor – poručila je Anđelina majka nedavno kada ju je posetili u „Eliti“.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare