Novogodišnja čarolija na beogradskim pijacama

JKP „Beogradske pijace“ u periodu od 28. do 30. decembra organizuje „Novogodišnji market“ od 8 do 16 časova na novobeogradskoj pijaci TC „Stari Merkator“. Prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge jedne od najmodernijih pijaca u Beogradu. Svi posetioci pijace „Stari Merkator“ imaće priliku da, pored nabavke svežih i visoko kvalitetnih namirnica, pazare i neobične novogodišnje poklone, kako bi na taj način obradovali sebi drage osobe.

U duhu praznične atmosfere, u subotu, 30. decembra, JKP „Beogradske pijace“ proslaviće četvrti rođendan pijace „Palilula“.

Tog dana, ova pijaca će biti pravo mesto novogodišnje čarolije. U 11 časova počinje dečija predstava„Kapetan duge zimske plovidbe“, a nakon toga, na pijacu će doći omiljeni deka sa Severnog pola i doneti slatke paketiće. Slatke paketiće obezbedila je i ove godine kompanija „Bambi“, koja je prepoznala beogradske pijace kao čuvare tradicije i mesta porodične nabavke.

Beogradske pijace su u vreme novogodišnjih praznika posebno ispunjene pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem. Širok asortiman poljoprivrednih i neprehrambenih proizvoda, veliki izbor poklona za novogodišnju i božićnu trpezu, doprinose veseloj i bajkovitoj atmosferi.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs/PR)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare