ŠA NAVALIO NA MIONU U GARDEROBERU: Pribio je uz sebe OTPOZADI, ona zabacila glavu!

Popustile im kočnice!

ŠA NAVALIO NA MIONU U GARDEROBERU: Pribio je uz sebe OTPOZADI, ona zabacila glavu! (FOTO)

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i aktuelni učesnik rijaliti programa „Elita“, i ove sezone se našao u centru pažnje znatiželjne javnosti zbog svojih postupaka pred kamerama, uploviši u odnos sa cimerkom i pevačicom Mionom Jovanović, a mnogi su mišljenja da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

Međutim, iako još uvek nisu potvrdili da su započeli romansu, iako je Aleksić i dalje zakonski u bračnoj zajednici, njihovi postupci govore više od hiljadu reči, te su im ovog puta popustile kočnice u garderobu.

Naime, Ša je u tokom tipične rasprave jednog zaljubljenog para zagrlio Jovanovićevu otpozadi i krenuo da je obasipa poljupcima, na šta se ona nimalo nije bunila.

– Ja sam mislio sa tobom da pijem kafu, nisam mislio sam, šta je bilo više, ne dr**jte me?! – rekao je Ša.

– Ne dr**mo te – rekla je Miona.

– Nije vama dobro nikome – istakao je reper.

– Da, tebi je super – kazala je Miona.

Podsetimo, Ša je i dalje u braku sa Vanjom Ignjatović, koja je otkrila da je podnela zahtev za razvod braka, ali je nedavno tokom „lajva“ na TikToku otkrila da reperu papiri nisu uručeni, te da nije mogla da se pojavi na ročištu.

– Ljudi, pa ne može ovaj moj zakoniti da ima dve. Jeste li vi normalni? – prokomentarisala je Vanja. 
– Nisam došla na suđenje, jer mi nije stigao papir. Što se tako glupi i maloumni? Je l’ moguće da su ljudi ovoliko plitkoumni? Nisam dobila papir. Da sam dobila papir, ja bih se razvela do sad – dodala je Vanja.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare