KOLIKO ČESTO VAŠE DETE CRTA? EVO KOLIKO TO RAZVIJA MOZAK I UTIČE NA NJEGA!

Svako crtanje vašeg malog umetnika predstavlja mali korak ka velikim dostignućima. Dok se mališani igraju i šaraju po papiru, tabli, oni zapravo razvijaju mnoge važne veštine. Crtanje nije samo igra, već važan korak u razvoju vašeg deteta. Evo zašto je crtanje od neprocenjivog značaja:

Motoričke veštine: Crtanje pomaže deci da razvijaju fine motoričke veštine, što je bitno za kasnije veštine kao što su pisanje ili precizno rukovanje alatima.

Koordinacija oko-ruka: Kroz crtanje, deca usklađuju pokrete ruke i oka, što je esencijalno za razvoj spretnosti.

Kreativnost: Crtanje je način na koji deca izražavaju svoju maštovitost i kreativnost. Nema pravila kada su u pitanju boje i oblici, što ih podstiče da budu kreativni.

Prostorno planiranje na papiru: Crtanje pomaže deci da razviju sposobnost da vizualizuju i planiraju prostor na papiru.

A ono što je od posebnog značaja jeste da deca putem crtanja iskazuju svoje emocije. Njihovi crteži često otkrivaju mnogo o njihovim unutrašnjim svetovima i osećanjima. Kroz crteže, deca mogu komunicirati ono što ponekad rečima ne mogu ili ne znaju izraziti.

Magična Tabla za Svetleće Crtanje – MAGIC PAD TABLA

Da bismo crtanje učinili još zanimljivijim i inspirativnijim za vašu decu, predstavljamo vam Magičnu Tablu za Svetleće Crtanje – MAGIC PAD TABLU! Ova tabla omogućava vašoj deci da crtaju i pišu bilo šta što požele, a onda, kada pritisnu dugme na dnu table, njihovi crteži zasvetle! To će dodatno motivisati vaše mališane da se zabavljaju, uče i stvaraju.

Sa MAGIC PAD TABLOM, deca mogu lakše naučiti da crtaju, pišu, i vežbaju matematiku ili druge predmete. Čak i deca koja možda nisu ljubitelji škole mogu se zaljubiti u učenje kroz ovu interaktivnu tablu. Sa 30 različitih šablona u pakovanju, vaši klinci će imati beskonačne mogućnosti za stvaranje svetlucavih crteža.

Kupovinom MAGIC PAD TABLE, omogućavate vašoj deci da uče i istražuju svet oko sebe na zabavan način. Nemojte čekati, nabavite svoju MAGIC PAD TABLU i obradujte svoje mališane već danas! Možete je pronaći online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Neka vaši mali umetnici svetleći trag ostave na putu svog odrastanja!

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare