OVAKO ĆE IZGLEDATI PRVO SUOČAVANJE MILENE KAČAVENDE I ZVEZDANA: Slavnić spremio goruća pitanja, rešio kumu da satera u ćošak!

Zvezdan Slavnić jedva čeka da se nađe sa Kačavendom oči u oči.

Zvezdan Slavnić, diskvlifikovani učesnik rijalitija „Zadruga“, oglasio se prvi put od početka emitovanja rijalitija „Elita“ za medije i odgovorio na komentare Milene Kačavende, pa otkrio svoj emotivni status, a njegovi odgovori iznenadili su mnoge:

– Čuo sam to i video, naravno da je ja ne bih uvredio. Pa i sad, na primer, kada bih ušao ja tamo, ne bih je uvredio, već pitao neke stvari koje me zanimaju, da čujem od nje, kao majke. Mislim da nema prava da Moku Slavnića, legendu našeg sporta, onako vređa, to je velika sramota. Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala. Moraš da budeš neko ozbiljan u sportu, u toj profesiji, da bi mogla nešto loše i ružno da kažeš o njemu, ne možeš ti, kao Milena Kačavenda, da pričaš da li je Moka Slavnić dobar ili loš čovek, nemaš pravo na to. Za to treba da je bude sramota, tu je trebalo da, kao jedna žena i majka, uputi jedno izvinjenje – rekao je Zvezdan, pa prokomentarisao kakva je Milena kao učesnica rijalitija:

– Ona je jako rečita, inteligentna, namazana, gradska žena… Zna dobro šta radi. Kada bih imao priliku da je vidim oči u oči negde, pitao bih je ja neka pitanja koja mene stvarno interesuju – rekao je Zvezdan, pa otkrio i u kakvom je emotivnom statusu.

– Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču. Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno – govorio je Zvezdan za Pink.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare