TRUDNA ALEKS VAN SEBE! Saznala da Filip Car stiže u Beograd, informacija stigla do nje: „U strahu je“ Ovo je NAJVIŠE BRINE

Nakon informacije da Filip Car stiže u Beograd prvi put nakon „Zadruge“, kako domaći mediji prenose – Aleksandri Nikolić nije dobro.

Naime, Car dolazi u utorak u Beograd u emisiju „Amidži šou“, kako bi se suočio sa Majom Marinković, koja je obelodanila prepiske sa njim, kako joj je pisao i slao ljubavne poruke.

Aleksandri nije svejedno zbog toga što će Car doći u Srbiju, budući da se nakon što ju je, po njenim rečima, izbacio napolje, uplašila za sopstvenu sigurnost.

– Aleksandra nije ni znala za to, sve do ovog trenutka, upravo su joj fanovi javili. Pa mislim, devojka je u strahu, jer zna na šta je Filip spreman, što je i sam rekao, imali smo priliku u rijalitiju da vidimo koliko nasilan može biti. Ipak joj nije svejedno kada zna da će biti u njenoj blizini – govori izvor za medije i nastavlja:

– Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani, ima porodicu, ima pravdu i Boga uz sebe, nema ona razlog da se plaši, nije joj svejedno, naravno, ali biće ona dobro, samo sve dobro da se završi, sada je najbitnije da ona i beba budu dobro – rekla je za gorepomenuti izvor Aleksandrina drugarica.

Podsetimo, pobednica „Zadruge 6“, Aleksandra Nikolić, koja je trudna sa Filipm Carem, je u emisiji „Elite“ u petak otkrila da ju je on varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare