Ludnica u Hrvatskoj! Reprezentativac tzv. Kosova rođen u Zemunu bacio u nokdaun Dinamo Zagreb /VIDEO/

Deseto kolo SuperSport HNL-a rezervisano je za najveći hrvatski derbi – Hajduk protiv Dinama na Poljudu. Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali je već u drugom poluvremenu semafor pokazao 1:0 za domaćine.

Strelac zasad jedinog gola na Poljudu je reprezentativac tzv. Kosova rođen u Zemunu Emir Sahiti u 59. minutu nakon akcije u tri poteza. 

Dinamova odbrana je bila jako visoko, Lučić je ispucao na Trajkovskog, ovaj je glavom prebacio za Sahitija, koji je zabio loptu u mrežu pokraj Nevistića.

https://x.com/macedonianfoot_/status/1708535587148349642?s=46

Podsetimo, ovosezonski prvoligaški derbi završen je pobedom Hajduka na Maksimiru od 2:1, dok je Dinamo nedelju dana ranije pobedio 1:0 u SuperSport Superkupu. 

Hajduk je ovaj derbi dočekao kao lider šampionata sa 18 bodova iz osam odigranih utakmica. Sa odigranim mečom manje, Dinamo ima samo dva boda zaostatka, a pobedom na Poljudu prestigao bi Hajduk. U tom slučaju to može i drugoplasirana Rijeka, koja ima isti broj bodova kao i Dinamo. Za Hajduk bi pobeda mnogo značila jer bi Dinamu pobegli na pet bodova.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare