CARA RASKRINKALA MAJA, PA SAD BESNI NA MREŽAMA Pričao o Aleksandrinoj trudnoći, a onda udario na sve: „Zvezde iz paštete, punio sam vam džepove“

Filip Car na Tiktok uključenju govorio je o trudnoći Aleksandre Nikolić, a nakon toga besno se oglasio na svom Instagramu.

Niame, on je putem storia poručio da nikome više neće dati besplatnu reklamu, a mnogi misle da je objava upućena Maji Marinković, koja je prethodno objavila njihov razgovor.

Stop! Tek će ih sada biti, ali odmah unapred da im kažem, nikome više ne dajem reklamu, pogotovo ne besplatno i ono što oni žele – napisao je on.

– Zvezde iz paštete, šatro mangupi i hejteri. Dosta sam vam punio džepove i bio vam duševna hrana. Nosio sam vas na svojim leđima, gradite sebe od sada na nekom drugom mestu – poručio je Car.

Podsetimo, Filip je prokomentarisao skandal sa Majom Marinković koja objavila audio snimak njihovog telefonskog poziva.

– Svako iz moje proslošti ima pravo da se bori za imaginarnu ljubav, da pokušava bilo šta da pormeti ili ugrozi, ili možda da traži svoj deo kolača. Medijski se previše neću osvrtai na to. Nebitno – rekao je on i osvrnuo se da Aleksandrinu trudnoću:

– To je istina, znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i da će Aleksandru stresirati, a nije u stanju kada joj treba stres i problemi… Pokušali smo da sakrijemo od javnosti, ali nismo uspeli. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam negde dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i da sada mogu da stvaraju dalje probleme.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare