Dnevni horoskop za utorak 19. septembar! Blizanci neodoljivo šarmantni, Škorpije imaju finansijskih problema, ali zato Lavovi…

Lavovi će danas imati veoma uspešan dan, kako u ljubavi, tako i na radnom mestu.

OVAN

LJUBAV: Možete uspostaviti kontakt sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Imaćete uspeha ako radite u oblasti bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Ovo je vreme za izlaske, zabavu i uživanje. Moguće je i da vam neko izjavi ljubav. POSAO: Plodan period za umetnike i kreativce. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Šarmiraćete svakoga s kim budete imali kontakt. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima i istomišljenicima. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu ili ljubav sa nekim koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama i očekivanjima nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu, jer će komunikacija slobodno teći. POSAO: Moguće su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Partner će imati prevelika očekivanja, zbog čega ćete se osećati ugušeno. POSAO: Ovo je vreme za završavanje nedovršenog. Biće vam teško da započnete nešto novo. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Nećete biti u prilici da nađete neku značajnu ljubav, ali ako izađete, sigurno ćete imati prilike za flert. POSAO: Donećete neke bitne odluke u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nećete ostvariti kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Polako ulazite u period koji je problematičan za finansije. Mogući su nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će obećavati, ali okolnosti bi mogle da vas nateraju da čekate. POSAO: Popularnost će vam porasti, što je povoljno za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Vaša energija će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Problem s bubrezima.

VODOLIJA

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, ali biće vam teško da se posvetite jednoj osobi, zbog više dobrih prilika. POSAO: U periodu ste kada vam nije do rada. Možda ćete uzeti odmor. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Harmoničan porodični život, a ako ne živite sa osobom koju volite, imaćete želju da to promenite. POSAO: Selidba kancelarije mogla bi da vas omete u poslu. ZDRAVLJE: Solidno. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare