LEKARI SAOPŠTILI U KAKVOM JE STANJU BRUTALNO PRETUČENA DENIZ : Ima kontuziju i povrede po telu a EVO gde se nalazi sada! DETALJI

Deniz Dejm završila je u Urgentnom centru, gde su joj lekari ustanovili povrede lakta.

Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija „Zadruga“, brutalno je napadnuta, a zatim i pretučena prethodne večeri na jednom prestoničkom splavu zadobivši teške telesne povrede kada joj je slomljena ruka, zbog čega je odmah primljena u Urgentni centar.

Dejmova je oko jedan sat iza ponoći puštena kući, a zadobila je povredu ruke.Ona je u Urgentni centar došla sa velikim bolovima, a dežurni lekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice, prenosi Telegraf.rs.

Podsećanja radi, kako je otkrio izvor sa lica mesta za domaće medije da je Deniz Dejm sinoć bila na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se celu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Aktraktivna starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije hteo da prihvati, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

– Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali… Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi – kazao je za Republiku dobro upućeni izvor u nemili događaj.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare