„To zaslužuje aplauz!“ Duljaj zadovoljan posle pobede nad Radnikom: Čestitam kolegi, sjajno je spremio ekipu

Fudbaleri Partizana stigli su do velike pobede, pošto su uspeli da od 0:2 dođu do 3:2 u sedmom kolu Superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice. Posle meča utiske je sumirao strateg „parnog valjka“ Igor Duljaj.

Partizan je i u meču protiv IMT-a gubio sa 0:2, pa je uspeo da se „izdigne“ i preokrene, pa dođe do trijumfa.

Takav scenario gledali smo i u meču protiv Radnika iz Surdulice. 

– Nekome se svidelo, nekome je palo teško, ali ja moram da čestitam kolegi treneru kako je spremio ekipu. Čestitam igračima Surdulice i njihovom treneru. Čestitam i mojim igračima koji su uspeli da prevaziđu probleme, da im čestitam kako su se izdigli i uspeli da pobede. Hvala publici, ma koliko ih bilo, oni su nam veliki vetar u leđa i hvala im – istakao je Igor Duljaj.

– Ne slažem se da je odbrana bila diskutabilna. Radnik je dobra ekipa, ovo je fudbal, normalno je primiti gol, a to što je moja ekipa uspela, da od 0:2 dođe do pobede je nešto vredno aplauza – zaključio je strateg „parnog valjka“

Partizan je mačka sa devet života!

Fudbaleri Partizana priredili su još jedno čudo! Drugi meč zaredom crno-beli su nadoknadili minus od dva gola i uspeli da slave. U prošlom kolu protiv IMT na strani, a sad protiv Radnika u Humskoj, i to posle dva penala i pogotka Bibarsa Natha sa bele tačke u osmom minutu nadoknade neverovatnog meča sedmog kola Superlige – 3:2 (0:2).

Kažu da se čuda ne dešavaju svakog dana, ali izgleda da to ne važi u slučaju Partizana. Ekipa Igora Duljaja je, očigledno, predodređena da pravi čuda iz meča u meč. 

Ono što je napravila pre dve sedmice na Krovu, ponovila je i pred svojim navijačima u Humskoj i upisala još jedan veliki trijumf. Dovoljan da posle celih godinu i po dana Parni valjak dođe ispred najvećeg rivala Crvene zvezde na tabeli.

A sve na krilima Gajasa Zahida, Mateusa Saldanje i Bibarsa Natha koji su pogocima u drugom poluvremenu (druga dvojica iz penala) poništili sve ono što su napravili Mateja Gašić i Borko Duronjić i prvom.

Ceo izveštaj možete pročitati u vesti koja sledi.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare