DVE BOMBE STIŽU U „ELITU“ I UZIMAJU BRDO PARA Otkriven datum kada Maja Marinković ulazi u rijaliti, Aneli ni ne sluti šta se još sprema: „ULAZI I STANIJA“

Iako je jedno od glavnih pravila rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ da se ne odaju planovi produkcije, nekoliko zadrugara ih je dosad prekršilo.

Sada je to učinila i Slađa Lazić koja je otkrila kada na imanje u Šimanovcima stiže njena drugarica Maja Marinković.

– Ući će baš mnogo njih u februaru sledeće godine, ali baš mnogo njih, a Maja stiže u novembru. Krajem novembra, ja mislim – ispričala je Slađa jednom zadrugaru, što se, uostalom, i poklapa sa periodom koji je neophodan da se Marinkovićeva oporavi od operacije uvećanja zadnjice.

– Trebalo bi i Stanija da uđe – kratko je poručila Lazićeva, a nema sumnje da će produkcija izdvojiti pozamašnu svotu novca da privoli Dobrojevićevu da se pred kamerama razračuna sa Aneli Ahmić koja tvrdi da joj je starleta „ukrala“ muža.

Podsetimo, sinoć je Bela kuća u Šimanovcima postala bogatija za još jednom člana, a u „Elitu“ je ušao reper Nenad Aleksić Ša. Ako je verovati učesnicima koji iznose informacije ko će uću u „Zadrugu“, Matora je pre samo nekoliko dana najavila upravo ulazak repera Ša, koji se desio upravo sinoć.

– Nenad (prim.aut. Aleksić Ša) i ja smo se viđali celog leta. Baš sam napušila onu njegovu (prim.aut. Vanju Aleksić) pred ulazak ovde. Videćeš kakav je to lik – ispričala je Jovana jednom zadrugaru pre nekoliko dana, a na njegovo pitanje da li Aleksić ulazi u „Elitu“ kratko je rekla: „Aha“ i brzo promenila temu razgovora.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare