OGLASIO SE ASMINOV OTAC Udario po bivšoj snaji Aneli, pa Staniju digao u nebesa: „Zna da kuva, ona je žena za primer“

U domaćim medijima trenutno najaktuelniji ljubavni trougao je između učesnice rijalitija „Zadruga“ Aneli Ahmić, Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević, a sada se tim povodom oglasio Mustafa Durdžić koji je stao na stranu sina.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio papire na nemačkom jeziku, za koje kaže da je Anelino saslušanje u Interpolu. Podsetimo, njegov sin je optužio bivšu da je hapšena u Minhenu zbog šverca kokaina i krađe od milion evra. Uz ove papire Asminov otac je napisao o čemu se radi:

Durdžić se u sledećem postu bavio Stanijom, koja je ostavila njegovog sina smatrajući da ju je slagao.

– Ko je Stanija? Staniju smo upoznali u julu 2023. Nakon 20 godina osetili smo neku sreću, zadovoljstvo. Prvi put smo moja supruga i ja doživeli sina drugačijim, srećnim. Oboje su bili srećni. Staniju smo doživeli posebno. Čuli smo se svaku noć i videli. Smejali se. Stanija je model, a njene slike su izvor njene zarade. Stanija ne može da bude sa bilo kakvim muškarcem. Stanija je osetljiva na miris. Znam kakve su takve žene jer i ja imam takvu. U njen stan ne može da uđe osoba u čarapama u boji. Ne možeš da sedneš na stolicu ako imaš farmerice. Žena je izuzetno čista. Ne pije, ne puši, ne drogira se, nema nijednu tetovažu. Ja znam da nas mentalitet osuđuje, a isto znam da je žena na svom mestu. Siguran sam da će jednog dana Stanija biti nekom dobra i verna žena. Žena zna da kuva. Sama pegla svoju odeću i održava svoj stan. Da bi pisali o Staniji treba da je upoznamo pa tek onda da sudimo. Stanija, neka te Alčah nagradi sa svim što poželiš. nek ti se svi snovi ostvare ‘ napisao je on i objavio Asminovu i Stanijinu fotografiju.

UDARNA VEST.rs (Blic/Kurir)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare