DOŠLI SMO U ZVEZDU KADA NIKO NIJE HTEO NI SMEO: Borjan poslao MOĆNU PORUKU 

Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, bio je emotivan kanadski golman.

Milan Borjan napustio je Crvenu zvezdu čim je Barak Bahar promovisan u novog trenera, jer mu je izraelski stručnjak jasno stavio do znanja da ne računa na njega. Nekoliko sedmica kasnije Marakanu je napustio i Marko Gobeljić i tako praktično okončao jednu eru „gardista“ u crveno-belom taboru. Upravo je kanadski golman poslao moćnu poruku povodom Gobeljinog odlaska iz Zvezde u grčku Kifisiju.

– Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu. Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima, načim „delijama“ vratili osmehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi sampiona, Ligi Evrope – napisao je Borjan na Instagramu, pa nastavio:

Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije. Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvek držati taj nivo, ali smo uspeli, jer je Zvezda za nas uvek bila i biće iznad svih i svega. Voli te brat i želi ti svu sreću u nastavku karijere, a mi ćemo se vratiti nekada bar kao 12. igrač i vetar u leđa nekim novim šampionima.

Uzvratio mu je Gobeljić sa „Hvalaaa bratee moj na lepim i iskrenim rečima“ uz tri srca. Ova prepiska svidela se i Borjanovoj supruzi Snežani, ali i brojnim navijačima Zvezde koji nisu zaboravili šta su obojica uradili za crveno-bele.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare