(VIDEO) Maja Marinković snimila ZADNJICU U KOJU JE UGRADILA 500 KUBIKA SILIKONA: Oglasila se iz bolničkog kreveta, evo kako izgleda nakon intervencije

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković estetskim operacijama promenila je lični opis, a sada je ugradila i silikone u zadnjicu.


Nakon intervencije Maja se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala rad doktora.

– Javljam se da vas obavestim kako je protekla operacija. Sve je prošlo u najboljem redu. Hvala puno mojim pravim prijateljima. Ja sam odlično, rezultati su fantastični – rekla je ona, dok je ležala na stomaku, pa onda kameru okrenula ka pozadini u koju je ugradila 500 kubika silikona. 

Starleta je do sada u svoj izgled uložila pozamašnu sumu novca, ali tu se ne zaustavlja.

– Platila sam silikone u zadnjicu 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate – toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz „Zadruge“.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve….

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi, rekao je Taki.

Da podsetimo, Maja Marinković proslavila se skandalima koje je nizala u rijalitiju „Zadruga“. Ona trenutno živi sama, dok je detinjstvo provela u stanu u Beogradu sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare