(FOTO) MATORA SPREMA ROŠTILJ, ANITA SE SUNČA NA BAZENU Pred ulazak u „Zadrugu 7 Elita“ otišle na luksuzno imanje i pokazale kako uživaju

Bivše učesnice „Zadruge“ Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su stale na ludi kamen, a sada planiraju da uđu u „Zadrugu 7 Elita“.

Naime, Jovana Tomić, poznatija kao Matora, i njena žena Anita Stanojlović napravile su sebi užitak nekoliko dana pred ulazak u Elitu.

Ona su sebi organizovale izlet, otišle su izvan grada na privatno imanje gde su uživale. Jovana je pekla roštilj, a njena druga polovina se sunčala na bazenu.

– Ne plašimo se nikoga. Jedino čega se plašim je moje reakcije ako neko bude bezobrazan prema Aniti, svi znaju da mi je to slaba tačka. Pričale smo o mom ponašanju u prethodnoj sezoni. Muka mi je više da mi se lepe epiteti koje ne zaslužujem – istakla je Matora, pa se osvrnula na spekulacije da je u drugom stanju:

– Ne ulazim trudna u „Zadrugu“, samo sam debela, ali to imamo u planu, ja se ne šalim sa tim stvarima. Imamo dosta planova za budućnost, ali prvo da ovde uzmemo parice. Neću piti u „Zadruzi“, iskoristiću to vreme da pripremim organizam za vantelesnu oplodnju. Ne želimo da donor bude neko ko nam je blizak, to nikako, ali možda neko iz Grčke. Pitali smo Alekseja, od bi voleo samo da to bude devojčica – rekle su pred ulazak u rijaliti. 

UDARNA VEST.rs (Blic/Kurir)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare