MILJANA I BEBICA ULAZE U ELITU: Uživo na Pinku otkriveni svi detalji TAJNOG DOGOVORA! (VIDEO)

Miljana Kulić priznala da je potpisala ugovor za „Elitu“, pa raskrinkala bivšeg dečka!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je zajedno sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom sinoć bila gošća voditeljke Ane Radulović u emisiji „Narod pita“. Na samom početku emisije, Kulićeva je iznenadila čak i voditeljku.

Naime, ona je javno pred svima priznala da je juče potpisala ugovor za sedmu sezonu popularnog rijalitija, koja će nositi naziv „Elita“. Ali, to nije sve. Kulićeva je priznala da u „Elitu“ ulazi i njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, sa kojim ratuje poslednjih nekoliko dana.

– Ja sam danas u 17.30 potpisala ugovor za „Elitu“, neka me kazne. Ulazim od početka. Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu – rekla je Miljana.

Podsetimo, Miljana i Bebica su otpočeli javni rat nakon njihovog raskida, a od tada iz dana u dan iznose sav prljav veš ih njihove veze. Između ostalog, prepucavaju se i zbog ogromne svote novca, koju su Kulići pozajmili Bebici, kako bi započeo privatni biznis i platio alimentaciju bivšoj supruzi.

Televizija Pink je juče i zvanično saopštila da „Zadruga 7 – Elita“ počinje sa emitovanjem 3. septembra, sa početkom u 21h. Za sada su zvanično objavili imena četiri učesnika, a to su: Milena Kačavenda, bivši zadrugari Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić, kao i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare