KARLEUŠA „SAHRANILA“ ESTRADU: Održala minut ćutanja na novom albumu!

Pevačica održala minut ćutanja na svom novom albumu i šokirala sve!

KARLEUŠA "SAHRANILA" ESTRADU: Održala minut ćutanja na novom albumu!
Printscreen Youtube Jelena Karleusa

Pevačica Jelena Karleuša je danas tačno u podne objavila svoj 12. studijski album „Omega“, samo nekoliko dana nakon izlaska albuma „Alfa“. Na novom albumu, kao i na prethodnom, našlo se devet pesama „Minut“, „Romane MIX“, „XY“, „Ludilo“, „Romane“, „Abu Dabi“, ali i duet sa Devitom, pesma koja nosi ime „Nepogrešivo“, kao i „La Bomba,“ koju je najavljivala godinama i koju je otpevala na španskom jeziku.

 Printscreen Youtube Jelena Karleusa

Posebno pažnju odmah je privukla i pesma „Minut“. Naime, Jelena sve vreme ćuti tokom ovog spota, da bi na kraju rekla samo „Hvala im“. Svi su ovo odmah shvatili kao trenutak gde Jelena drži „minut ćutanja za estradu“, jer je više puta pre izbacivanja albuma najavila da će je sahraniti.

Da li je ovo minut ćutanja za pokopanu estradu? Ova žena je KRANG“, „Volim ovu pesmu“, „Minut ćutanja da se poklonite kraljici“, „Najjača sa albuma“, „Volim ovu pesmu“, „Minut ćutanja za estradu koju je pokopala“, „Top“, „Minut ćutanja za hejtere i estradicu“, „Iskreno, ova pesma joj je najbolja na albuma“, samo su neki od komentara ispod ovog spota.

Pažnju je privukla i pesma „La Bomba“, koja je bila dugo najavljivana kao duet sa Pablom Vitarom, brazilskom zvezdom, ali ju je Karleuša izbacila kao solo pesmu.

Iako je zvanično najavila dva nova albuma, njen kolega Emir Lapsus je nedavno otkrio da će Karleuša izbaciti i treći.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare