Izbori za tri ili sedam meseci! Vučićićeva poruka opoziciji: Ovo nije fontana želja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju iz Mađarske, gde boravi u poseti, osvrnuo se i na pokrajinske izbore koji nam slede, takođe se dotakao i parlamentarnih i beogradskih izbora.

– Što se tiče beogradskih i svih drugih izbora… Ovo nije fotnata želja, da hoćete beogradske, a neke druge nećete. Nama slede lokalni, pokrajinski, verovatno i parlamentarni izbori. Opozicija čas hoće, čas neće izbore. Izbori će biti veoma brzo, za tri ili šest, sedam meseci – rekao je Vučić i dodao:

 Što se tiče činjenice da su oni pobedili na izborima, dobro je to, samo što nas još nisu obavestili. Kad mi kažu, mi smo već pobedili, ali oni ne znaju, znam da oni neće pobediti. Za nas će biti veoma teško, za one koji pobeđuju, uvek je teško. Ja se uzdam u rezultate rada u Beogradu, jer kada pogledate samo razglednice, pa to nisu isti gradovi. Samo plata u Beogradu je dvostruko veća nego 2012. Nije lako pobediti, posebno u eri socijalnih mreža gde su negativne stvari u prvom planu. Mi ćemo se potruditi da iznenadimo i pobedimo – zaključio je predsednik Srbije.

UDARNA VEST.rs (informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare