STARATELJKA OTIŠLA NA MORE, DEČAKA PREPUSTILA PRIJATELJICAMA? Detalji strašne tragedije u Bečeju, dečak (14) PAO sa trećeg sprata

Dečak (14) sa posebnim potrebama nastrado je sinoć kada je pao sa prozora na trećem spratu zgrade u Dositejevoj ulici u Bečeju, u trenutku strašne tragedije satarateljka dečaka je krenula na more, saznaje Informer.

Kako smo saznali straviča tragedija dogodila se sinoć oko 21sat.

– Dečak je bio dete sa posebnim potrebama i bio je na trećem spratu zgrade u Dositejevoj ulici. Videla sam sinoć policiju i traku. On je pao i prevezli su ga u bolnicu gde je podlegao povredama – rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodala:

– Reč je o dečaku koga je hraniteljka ostavila na čuvanje prijateljicama čijom je nepažnjom dečak došao do prozora i pao na pločnik. Obe su uhapšene kao i hraniteljka – rekla je sagovornica koja živu u drugom ulazu.

Podsetimo, uhapšene su M. L. (60) i Z. K. (56) iz Bečeja i državljanku Hrvatske Lj. P. (49) zbog napuštanja nemoćnog lica.

Sumnja se da je M. L, kao starateljka četrnaestogodišnjeg deteta sa poteškoćama u razvoju, ostavila dečaka na čuvanje Z. K. i Lj. P.

Osumnjičene su zadržane do 48 sati u policiji u okviru tog vremena biće privedene, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bečeju.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare