LEPA BRENA PROGOVORILA O SNAJKI! Naša poznata pevačica pohvalila uspeh Aleksandre Prijović, pa otkrila u čemu je tajna! 

Spojila lepo i korisno.

Nakon pauze, Lepa Brena, najpoznatija zvezda Balkana, je zakazala koncert za 9. septembar u niškoj hali „Čair“.

Govoreći na tu temu, pevačica je takođe izrazila svoje mišljenje o mlađim generacijama na muzičkoj sceni, te je komentarisala uspeh svoje snajke Aleksandre Prijović, kao i ostalih pevača koji nastupaju pod okriljem Grand produkcije.

– Što se tiče mladih snaga, i Aleksandra je tu među njima koji su zaista fantastično napredovali. Ona ima jedan fantastičan tim na čelu sa Filipom Živojinovićem, gde su oni spojili lepo, pametno i korisno. On je jedan od najboljih producenata u zemlji. I, eto, napreduju. Da su ostali pevači „Granda“, svi oni koji su pobedili, da su imali ozbiljne producente i ozbiljnu organizaciju, bili bi svi jako velike zvezde. To kažem jer znam koliko su ta deca fantastični pevači, ali im fali da hiperozbijna organizacija koju sam ja imala od 1982. godine – objasnila je ona, pa pozvala sve koji vole njenu muziku da dođu u Niš, obećavajući odličan provod.

Pevačica se, zatim, prisetila svog poslednjeg nastupa u ovom gradu, pa objasnila što je tamo tako dugo nije bilo.

– Mislim da sam 1987. godine poslednji put imala koncert u Nišu, ali možda je bio još jedan koncert između. Promenio se sistem funkcionisanja sa menadžerima i organizacijama koncerata u čitavom području bivše eks Jugoslavije. Krenule su inflacije, otvorilo se puno klubova… Za organizaciju jednog pravog velikog koncerta troškovi su uvek veliki jer se plaća hala, opštinski porez, SOKOJ, ima puno dažbina. Na neki način je postalo neisplativo da radite samo jedan koncert, radilo se tako da naš organizator napravi 15 do 20 koncerata. Uvek je prvi koncert išao za troškove, a drugi je bio prihod. A vi i sami znate da se ekonomska situacija promenila da smo svi mi išli linijom manjeg otpora i radili uglavnom koncerte koji su isplativi i garantovano plaćeni – kazala je Brena za Blic.

UDARNA VEST.rs (Alo.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare