ANA UDARILA NA ŽANU, OTKRILA NJENO PRAVO IME! Ni ne sanjate kako se zapravo zove: Konobarice, bolje pričaj kako si se udala!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica „Zadruge 6“, uzvratila je prozivke Žani Đorđević, svojoj doskorašnjoj cimerki iz rijalitija, budući da ju je na negativan način ove nedelje komentarisala u emisijama „Narod pita“.

Žana je, podsetimo, bez dlake na jeziku komentarisala ponašanje Ćurčićeve u „Zadruzi“, ali i po izlasku iz rijalitija. Gledaoce je zaintrigirala svojom teorijom, zapravo ubeđenjem – da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića s Acom Bulićem, a njega je, takođe, komentarisala na podrugljiv način.

Na Žanu su se odmah ostrvile Anine fan grupe, a žestoke prozivke na račun Đorđevićeve Ćurčićeva je podelila na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.

Ana Ćurčić, Žana

– Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa „Žana“ je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala „velika dama“ koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca alijas šofera, za kog do „Zadruge“ van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je – piše u objavi.

UDARNA VEST.rs (Kurir/ Pink)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare