OVA VRELA CICA JE ŽENA NAŠEG POZNATOG PEVAČA! Izbacila je niz perverznih FOTKI, sve su jako privatne, vidi se GOLOTINJA

Užareni beogradski asfalt Aleksandra Vaskovićzamenila je znatno boljim okruženjem. Supruga Bojana Vaskovića, pevača „Leksington benda“, sa porodicom letuje u Bristu, malom mestu na samom jugu Makarskog primorja.

“Pokušaj realizovanja porodične razglednice sa letovanja je protekao u vidu manjeg nervnog sloma, ali bar je imamo kakvu takvu. Izvinjavam se svima koje smo ometali u mirnom fotografisanju zalaska sunca, a dragim prijateljima se zahvaljujemo na pokušaju da nas ubace u kadar”, našalila se Aleksandra na Instagramu.

“Slika i prilika kako ja zamišljam da ću izgledati na letovanju i u skladu s tim maštanjem se i dalje pakujem (čitaj: nije se desilo!). Da li neke stvari nikad neću naučiti iz iskustva ili se potajno nadam da ću klisnuti u neki beach bar ostaje na univerzumu da proceni, u svakom slučaju lepo je bilo glumiti u tom filmu. A vi kako ste?”, dodala je u duhovitom tonu.

Sa pratiocima na Instagramu Aleksandra je podelila i fotografije u kupaćem kostimu, a ubrzo su počeli da pristižu pozitivni komentari na račun njenog potpuno prirodnog izgleda.

“Ovako žena i treba da izgleda! A ne kao ove avetinje danas”, “Bravo, svaka cast! Konačno da se vidi prava žena sa lepiom figurom i pravom ženskom energijom. Bravo još jednom”, “Ova žena nema mana, divna majka, prepametna, bez kompleksa i zavisti živi svoj život i uživa”…

UDARNA VEST.rs (Kurir / Hello)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare