„RASTURALI SMO SE OD PARA“ Evo šta je sve Darko Tanasijević radio pre Zadruge i zašto ga je Pink pre 10 godina odbio na AUDICIJI 

Darko Tanasijević, voditelj „Pink“ televizije, otkrio je jednom prilikom nekoliko informacija iz svog života, za koje javnost nije znala. 

Danasradi kao novinar i voditelj , a tokom osnovne škole, a kasnije i srednje, letnje raspuste koristio je na najrazličitije honorarne poslove koji su mu donosili džeparac.

– U osnovnoj sam tokom leta zajedno sa svojom drugaricom Marijom prao šoferšajbne automobilana pumpi naših prijatelja i bilo nam je top – rasturali smo se od para! Kasnije, u srednjoj, konobarisao sam u kafiću kod Ace, druga mog brata, radio čak i na stovarištu, sa tada svojih pedesetak kilograma! Sećam se da su mi vlasnici stovarišta, inače roditelji Ane, moje školske drugarice, nakon 3 meseca rada tokom raspusta rekli:“Bili smo ubeđeni da ćeš odustati posle dva dana, ali ostao si do kraja, svaka ti čast“! I verujte mi, na sve sam to ponosan! A svoje prve korake u svetu novinarstva tada sam već imao na lokalnom radiju.

Darko Tanasijević
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Deo Pinka već je dugo, a pre deset godina na audiciji za nova TV lica bio je odbijen.

– Te 2013. godine upisao sam novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde sam se preselio nedelju-dve pre početka predavanja. Baš u to vreme Pink je organizovao audiciju za nova TV lica i ja sam, naravno, otišao da probam. Kada sam tadašnjem kasting menadžeru rekao koliko u stvari imam godina i da sam se tek doselio u Beograd i da krećem na faks, rekao mi je u šali da on ne želi da ga moji roditelji krive što nisam završio fakultet, da sam veoma mlad i da će moje vreme tek doći i da je najbolje da ga poslušam, da se posvetim fakultetu koji sam tek upisao, a da će mi prilike kasnije svakako doći. Ozbiljno sam se smorio i razočarao tada, ali sada mi je drago što je sve ispalo tako i što se ispostavilo da je ispravno postupio i razmišljao, umesto mene nezrelog, o tome šta je najbolje za mene. S druge strane, to me je motivisalo i da se „zainatim“ i eto, već na trećoj godini faksa ukazala se nova prilika, dobio sam posao i danas sam tu gde jesam. Ne kaže se džabe „sve u svoje vreme“ – ispričao je Darko jednom prilikom. 

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare