Horor! Pogledajte snimke jezive tuče u kojoj su Hrvati izboli Grka (VIDEO)

U noći između ponedeljka i utorka na ulicama Atine došlo je do žestokog sukoba huligana AEK-a i Dinama iz Zagreba, „Bed Blu Bojsi“ su ubili 22- godišnjeg navijača AEK-a, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci nemilosrdnog obračuna.

Uprkos zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg kola kvalifikacija Lige šampiona između Dinama i grčkog AEK-a, deo navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atinu. 

Veća grupa naoružanih „Bed Blu Bojsa“ pojavila se tokom noći u „Novoj Filadelfiji“, delu Atine u kojem se nalazi i stadion AEK-a, a gde su u velikom broju bili okupljeni navijači atinskog kluba. Usledio je pravi rat među navijačima, koji je na kraju nažalost završen smrtnim ishodom. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija, uhapsila 91 osobu, a još nekoliko ih je povređeno, dok su se na društvenim mrežama pojavili snimci brutalnog obračuna navijača.

Napravili su potpuni haos po gradu, građani Atine su svedočili groznim scenama jer je stotine huligana trčalo kroz grad sa motkama, noževima, molotovljevim koktelima… Pogledajte snimke tuče koje kruže na društvenim mrežama.

Grčka „Gazzetta“ piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom, hitna pomoć prebacila je mladića u bolnicu, lekari su se borili kako bi mu spasili život, ali nisu uspeli. Uz njega bilo još nekoliko povređenih navijača dok su se ostali držali za glavu i čekali da vide šta će se desiti. Grčki mediji prenose da su povređeni navijači bili smešteni po krevetima u hodnicima, dok su se „vrata sale za operacije stalno otvarala i zatvarala“. Među povređenima bilo je Grka i Hrvata.


UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare