PRVO OGLAŠAVANJE MARIJE I SINIŠE, DOK MILJANA ORGIJA PO NIŠU: Po povratku u Srbiju, sledi totalni haos!

Marija Kulić pokazala kako uživa na moru, dok joj ćerka Miljana Kulić pravi haos po Nišu!

Bivša zadrugarka Marija Kulić je odvela unuka Željka Kulića na more, kao što je radila i prethodnih godina, ali ovaj put ćerku Miljanu Kulić nije mogla da namoli da krene sa porodicom i bar nekoliko dana provede uz svoje dete.

Sada se Marija oglasila sa plaže, te je na Instagram profilu objavila fotografije koje su srušila društvene mreže. Ona je pokazala kako uživa sa Željkom, dok se njena ćerka bahanališe po Srbiji.

Marija je uživala sa Sinišom Kulićem na plaži, a on je sve vreme provodio vreme u vodi sa unukom Željkom. 
– Miljana se nedavno vratila sa putovanja, bila je sa Bebicom u Italiji, a kada joj je Marija rekla da uplate letovanje i svi pođu, Miljana je odbila, jer nema snage da opet putuje i Mariji rekla da sama vodi Željka na more. Naravno da je žena poludela, svesna je ona odavno da je Željko njena briga i stvarno se bori kao lav da tom detetu ništa ne fali, ali Miljana ju je ujela za srce po ko zna koji put – priča komšinisa i nastavlja:

– Svašta joj je rekla, ne može da veruje da ne može da odvoji 10 dana da se posveti detetu koje je ona rodila. Rekla joj je da je Ivan Marinković odgovorniji i bolji roditelj od nje, ne bi li je prodrmala, ali nije uspela. Lepše je Miljani da orgija u Nišu, nego da juri dete po plaži. Navodno čeka da joj jave za neke nastupe, a trebaju joj pare. Navikla je Marija da radi sve, a Miljana ni nema osećaj koliko je naporno biti ceo dan uz malo dete. Žena je i teško bolesna, preživela je rak, lekari to sada drže pod kontrolom – govori za Svet komšinica Kulića.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare