„Kruševački zet“, Matora stigla kod Anitine majke i izljubila je kao najrođeniju

Jovana Tomić Matora obišla je roditelje Anite Stanojlović u Kruševcu i zajedno su bili na jednom slavlju. A tom prilikom, Matora je pokazala kakav odnos ima sa Anitinom majkom.

Naime, one su bile na slavlju povodom rođenja deteta, a Jovana i Anita su taj trenutak morale da ovekoveče na društvenoj mreži Instagram.

 

Anita je takođe u lajvu otkrila kako se slažu, a u istom možemo videti da se Matora ne odvaja od Anitine majke i da je zadrugarka nikad ponosnija.

Jovana je u jednom trenutku ponela Anitinog sina koji je kitio muziku parama, a dali su joj i nadimak „Kruševački zet“.

 

Anita i Jovana su joj poručili i numeru „Moja tašta“, što je sve nasmejalo.

Iako je Anitina majka sada prihvatila Matoru i njihovu vezu, na početku nije bilo tako:

– Okej, nije bilo svejedno naravno. Ali, videla je da sam zaljubljena i rekla mi je : „Ako si ti srećna i ja sam“. Sada je sve odlično, bila je kod Jovane spavala, sada je u boljem odnosu sa njom nego sa mnom – otkrila je Anita.

Inače, i Matora je nakon svadbe govorila kako njena porodica gleda na čitavu situaciju.

– Nisu oni srećni što se sve to tako dešava u mom životu, što je javno i transparentno. Nije to sad problem sa Anitom, oni znaju za moje veze i život već godinama. Veći je problem što su me željni, koliko im falim u životu – započela je Matora, pa nastavila:

– Oni su malo stariji i drugačije sve shvataju. Ja sad odlazim od kuće, imam ženu, eto, ona i dete ima, imam neku drugu porodicu i kao da se rastajemo. Baš je bilo emotivno kada sam im rekla, plakali smo svi zajedno, a kada vidiš očeve suze, najviše te zabole. Ja sam jako vezana za porodicu – bila je iskrena ona. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare