BIO PRISUTAN KADA MU SE SIN RAZNEO BOMBOM? Oglasilo se Tužilaštvo o tragediji kod Boljevca, poznato u kakvom je otac STANJU

Pre dva dana u boljevačkom selu Dobro Polje dogodila se neviđena porodična tragedija kada se sin D.P. (25) razneo bombom, otac Z.P. (55) je, videvši to, uzeo karabin i ubio svoju suprugu B.P., a zatim pokušao da presudi sebi hicem u glavu.

To je prvi zaključak nadležnih nakon što su izašli na lice mesta ovog tragičnog događaja. Međutim, u ovom slučaju moguće su više verzije odigravanja događaja, ali kako nema svedoka, za sada je ovo zvanično saznanje nadležnih u Zaječaru.

Tužilaštvo za sada nema dokaza šta se i kojim redosledom dogodilo u ovom krvoproliću. Međutim, otac Z.P. je operisan u KC Niš, imao je teške povrede glave i grudnog koša, pola lica mu je razneseno.

– Za sada, to je verzija koju mi zvanično za sada imamo. Ipak, pregledom specijaliste oca Z.P., ima nagoveštaja i da je otac bio prisutan kada mu se sin razneo bombom, jer povrede koje su vidljive na telu oca navode na takav zaključak – saznajemo u zaječarskom Višem tužilaštvu.

Otac Z.P. se trenutno nalazi u stabilnom stanju uprkos teškoj operaciji.

– Činjenica je da je otac jedini živi svedok ovog događaja. Nadamo se i očekujemo da će on nakon osnovnog oporavka moći da da konačnu verziju i redosled ovog stravičnog događaja. Zaječarsko Više tužilaštvo, za sada, je protiv Z.P. pripremilo krivičnu prijavu za krivično delo ubistvo, ali tek ćemo videti nakon operativnog rada, ali i iz razgovora sa Z.P., šta se zapravo odigralo u njihovom porodičnom domu – saznajemo iz tužilaštva.

Postoje mnoga nagađanja ove tragedije, a jedno od njih je i da je sin slučajno aktivirao bombu, a da je otac tako reagovao nakon što mu se sin razneo pred očima. Uglavnom, čeka se izjava oca…


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/S.B.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare