Maštala da se uda za Novaka, pa ga žestoko izvređala! Sad je sve zaboravila: Vimbldon objavio snimak koji je sve iznenadio 

Vimbldon je na svom zvaničnom profilu na Instagramu objavio snimak koji je svima privukao veliku pažnje. Naime, ukrajinska teniserka Marta Kostjuk pred početak turnira na travi družila se sa srpskim asom i dodavala se loptom sa njim, Goranom Ivaniševićem, Miljanom Amanovićem i Markom Panikijem.

I ukoliko ste se zapitali šta je tu čudno, pročitajte ponovo.

Kostjuk je veliku pažnju na sebe skrenula kada je napadala Đokoviće – Srđana i Novaka, pa i sve njegove navijače.

Pre nekoliko meseci izjavila je nešto što je odjeknulo u teniskoj javnosti i tu spomenula i Srbina i Španca Rafaela Nadala.

– Moraju kolege da shvate šta se dešava u Ukrajini, pogledajte šta su rekli Novak i Rafa, kako da dobijete podršku posle takvih izjava – rekla je tada Marta.

Australijan open obeležila je situacija sa ocem Novaka Đokovića i majice koje je nosio. Fotografije koje su se tada delile neverovatno brzinom komentarisala je i mlada Ukrajinka rekavši da to „ne sme da bude dozvoljeno“.

– Ne znam kakava su pravila, ali to ne sme da bude dozvoljeno. Šta god da kažem, mrzeće me do kraja života, posebno veoma agresivni Novakovi navijači. Ljudi već to znaju, ne svi, ali mnogo Đokovićevih navijača je veoma agresivno i to sam sama iskusila –  izjavila je tom prilikom teniserka, prenosi Blic sportal.

Nema sumnje da su ratna dešavanja prilično promenila njene stavove, pošto je ranije u jednom intervjuu rekla da je kao mala mislila da će se udati za Novaka.

– Tokom odrastanja nisam imala idole, volela sam da gledam Novaka. Do devete godine mislila sam da će biti moj muž. Doduše, u teniskom smislu nemamo isti stil – rekla je tada Kostjuk.

Izgleda da se Ukrajinka vraća svojim ranijim stavovima, pogledajte video:

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare