Čestitamo! Kija Kockar položila prijemni na Pravnom fakultetu: Od danas sam zvanično student! 

Kija Kockar objavila je srećne vesti da je upisala državni Pravni fakultet!

Voditeljka jutarnjeg programa na Informer televiziji, Kija Kockar postala je student! Ona je polagala prijemni i od danas je zvanično na studijama Pravnog fakulteta u Beogradu! Voditeljka je odmah na Instagramu podelila lepe vesti i pokazala da uz rakiju slavi sa budućim kolegama. 

– Planiram maksimalno da se posvetim svim predmetima, od danas sam zvanično student državnog Pravnog fakulteta u Beogradu. Čestitam svim svojim budućim kolegama koji su polagali i vidimo se u oktobru – rekla je Kija za Informer. 

Kockareva je nedavno ispričala da joj je bila želja da studira prava i priznala da je ipak imala malu dozu straha da li da se upušta u sve.

– Kad sam išla da predam papire, videla sam mnogo studenata koji su bili pod stresom i zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to. Ali pošto se prvi fakultet uglavnom završava da bi roditelji rekli da njihovo dete ima fakultet, sada nemam nikakav pritisak – rekla je voditeljka i dodala:

– Volela bih da budem sudija, posebno što se tiče teme nasilja nad ženama, volela bih da učestvujem i u formiranju tog zakona. Muškarcima ne bi bilo dobro. Volim prava i želim da slušam predavanja. Težak je fakultet, ali idem korak po korak!

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare