IZ POPLAVA PRETE DŽINOVSKE ZMIJE: Jezivi snimci iz poplavljenih područja u Srbiji – reptili dolaze iz azije?

Na društvenim mrežama dele se snimci zmije dugačke nekoliko metara koje su zapazili Lozničani nedaleko od reke Štire, a zanimljivo je da su sličan prizor uočili i neki u Novom Pazaru…

IZ POPLAVA PRETE DŽINOVSKE ZMIJE: Jezivi snimci iz poplavljenih područja u Srbiji - reptili dolaze iz azije?
Printscreen

Kako pišu građani Loznice, prema njihovim pretpostavkama, zmija je tamo dospela iz kontejnera na stovarištu jedne lozničke firme a na snimku se vidi i kako „grabi“ ka reci.

– Sad mi pričaju zaposleni u kineskoj firmi „Mint“ iz Loznice da je u kontejneru sa robom stigla zmija duga nekoliko metara, koja je usled izostanka bilo kakve reakcije otišla ka reci Štiri, i sad otprilike ništa čekamo koga će prvo da pojede!- glasio je komentar uz objavu snimka

I iz Novog Pazara se dele snimci slične misteriozne „prilike“ koja se uvija na putu nalik zmiji i to usred kiše…

Građani su zbunjeni a u službi zoohigijene u Loznici kažu da nisu dobili nikakvu zvaničnu prijavu. 

– Po snimcima koje smo i mi videli, reč je o pitonu ili udavu, i moguće je, ako je snimak verodostajan da takve zmije dođu s transportom robe iz Azije. One se plaše ljudi, nisu otrovne i hrane se glodarima. Svakako bi ljudi trebalo da ih izbegavaju i ne diraju i odmah pozovu našu službu i zvanično prijave – rekli su za „Informer“ u ovoj službi. 
Za ovu vrstu reptila, kako je objašnjeno, procedura je takva da bi za izlazak na teren trebalo da dođu i stručnjaci iz zoovrta u Beogradu. 

UDARNA VEST.rs (Republika/Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare