PAPARACO! NATAŠA ŠAVIJA STIGLA U PALATU PRAVDE! Modra i iskrivljenog lica ušla u sud u tišini 

Nataša Šavija pojavila danas u Palati pravde, a nepresredno pre ulaska u sud, čekala je svoje advokate u obližnjem kafiću.

Naime, novosadska starleta stigla je u sud iskrivljenog lica, modra, bez šminke i vezane kose, a njen dolazak nije povezan sa jezivim prebijanjem za koje je osumnjičen rijaliti učesnik Stefan Karić.

Nataša je, neprosredno pred ulazak u sud, dok je čekala svoje pravne zastupnike, sedela u obližnjem kafiću, piše 24sedam.

POGLEDAJTE SLIKE NA OVDE

Podsetimo, kako je mučki prebijena starleta za Informer otkrila, ona će, usled jezivih povreda, morati da se podvrgne još jednoj operaciji lica, kao i da zbog neprilika u kojima se našla pije antidepresive:

– Moram na još jednu operacijau, jer je, prema rečima doktora, bio težak prelom. Takođe, prva operacija se radila pod otokom, što je teško, ali pošto je bilo hitno, morala je da se obavi. Na rendgenu se tačno vidi koliko mi je smrskano i spušteno još uvek u tom delu, tako da će stavljati neke pločice, ne znam tačno, ne razumem se… Situacija je gora nego sto sam mogla i da zamislim. Nemam više fizičke bolove, ali ovi psihički su teži. Na lekovima sam, bila sam kod psihijatra i ustanovljen mi je posttraumatski stres i početak depresije. Prvi put u životu pijem antidepresive. Ranije sam od lekova te prirode koristila samo one za spavanje i to bas retko – zaključila je starleta.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare